Sunday, August 15, 2010

Boleró szelet 2.

Hozzávalók

Tészta: 4 tojás, 20 dkg cukor, 20 dkg liszt, 1 dl olaj, 1 dl tej, 1 sütőpor.

Krém: 4,5 dl tejföl, 2 vaníliáscukor

Teteje: 2 vaníliás pudingpor, 20 dkg ckuor, 7 dl víz, 3 csomag Boleró italpor (tetszés szerinti ízű)

Elkészítés: a tészta hozzávalóit összekeverjük és sütőpapírral bélelt kb. 25x35 cm-es tepsiben megsütjük.

Ha kihűlt rákenjük a vaníliáscukorral kikevert tejfölt és 1 órára hűtőbe rakjuk.

A pudingport, a cukrot, a Boleró italport a vízzel sűrűre főzzük. Ha formázhatóra hűlt a tejfölre kenjük.

Jó étvágyat!

Forrás:

Kata1960

No comments:

Post a Comment