Hozzávalók:
24 dkg darált keksz
10 dkg vaj megolvasztva
15 dkg porcukor
3 ek kakó
1-2 ek rumaroma
4 ek tej
8-9 db keksz az aljára
Elkészítés:
1: Összekeverjük a hozzávalókat a kakaó kivételével, ebből a sárga tésztából félrerakunk egy kicsit, mert ezzel töltjük majd meg a darazsakat.
2: A többi tésztához hozzáadjuk a kakaóport.
3: Beletöltjük a méhkas formába a masszát.
4: Kekszalapra helyezzük, és óvatosan lehúzzuk róla a formát.
5: 1 óráig berakjuk a hűtőbe dermedni.
2: A többi tésztához hozzáadjuk a kakaóport.
3: Beletöltjük a méhkas formába a masszát.
4: Kekszalapra helyezzük, és óvatosan lehúzzuk róla a formát.
5: 1 óráig berakjuk a hűtőbe dermedni.
Tipp:
A vaj helyett használhatunk gesztenyemasszát, a tej helyett pedig joghurtot illetve meg is lehet őket tölteni pudinggal ha fakanállal lyukat fúrunk a sütik aljára!
No comments:
Post a Comment